Kommentarer från deltagare:

"Materialet är lätt att förstå och filmerna är jättebra.Gillar slowmotionfilmerna där det framgår tydligt hur rörelserna ska göras och hur man kan öka eller ändra lite småsaker i rörelserna.
 Är oerhört glad och förväntansfull över att starta detta på jobbet framöver"!  / Malin

"Det har varit ett nöje att få göra den här kursen. Den har hjälpt mig att tänka lite utanför ramarna och att man göra så mycket mer än bara yoga med barnen. Jag hoppas även att jag har gett er lite tips och idéer också.
Ett stort tack från en mycket nöjd elev".
Marusella

"Hej! Vi på Backa Förskola har gått er utbildning och kommer att fortsätta utveckla det på skolan! Vi uppskattar er material starkt! Varma hälsningar, Itza, förskolechef".

"Tack snälla för en bra distansutbildning och snabba uppföljningar!"
Anna Carsman

"Igår använde jag min lila boll så barnen ( 5 år) först fick bara känna och lukta
på bollen. Alla tyckte om den men alla gillade inte doften. Vi gjorde de 5 stegen från Nia vet du. Kommer inte ihåg vad du kallade det i BiB.
Det var uppskattat :) Sen jobbade vi en del på yin och yang som jag älskar. Kände hur det kändes att
få göra rörelserna snabbt och långsamt. Hur känns hjärtat när vi gått fort och bara sen står stilla. Jätte kul va det. Efter utbildningen har jag fått en helt annan känsla i det jag gör med barnen :) Har ett annat lugn och förståelse. Vi har alltid gjort mycket fysiska rörelser med att gå på promenader, varit i skogen, gymnastikhall, på gården, men nu kan man tänka till lite extra på varför det är så bra.
Fick helt klart mer kött på benen efter utbildningen."/ Camilla
 

"Barn i Balans® utbildningen gav mig inspiration och kunskap till att leda barngrupper med både yoga, dans och slowmotion under samma pass. Väldigt givande helg med duktig och erfaren lärare!" Ura Anna

"Det är ett fantastiskt material som vi fått med oss och vi känner att vi bara börjat och kommer fortsätta och få det som en självklar del av verksamheten. Vi har även fått övriga kollegor (9 avdelningar) nyfikna och några har vågat prova. Vi har även delat med oss vår entusiasm till en grundskola i området och hoppas att det kommer leda till att de vill veta mer av dig ?
Det är en underbar syn när en 1-åring går in på mattan och spontant ställer sig i "trädet" och kämpar allt vad han kan för att inte tappa balansen.
Mvh Katarina i Växjö"

"Hej!
Vill bara berätta att sedan jag gick kursen för ett år sedan kör vi yoga varje måndag. Det är härligt att se utvecklingen hos barnen." Tanja

Hej!
Måste tacka för en superbra kurs som jag var på i slutet av januari. Har
använt mig av materialet både på min barngympa jag har där barnen fått göra
övningarna som en stationsbana.
På vår avslutning på barngympan så fick även föräldrarna vara med och göra
våra olika yoga positioner, det var mycket uppskattat.

Nu har jag tänkt att använda barn i Balans på min förskola, där vi ska
jobba med känslor, och det skall bli riktigt spännande.
Så jag kommer lägga en beställning hos dig
Mvh

Eva Gustavsson

"Tack för en bra kurs som givit mig jättemycket bra och rolig inspiration till mina yogapass och nya ideer med sprallis och slowmotion!! Särskilt värdefullt med "tapping"som också varit bra på jobbet!"   Anna

"Satte igång att jobba med yogakorten direkt på måndagen. Uppskattades mycket av barnen. Tog vårens kort som jag gestaltade och barnen fick gissa vad namnet på ställningen kunde vara. Sedan fick de visa varandra och kompisarna fick gissa. Tror de kan hela kortleken utantill innan sommaren så kul som de tyckte det var. Pia "

"Tack för två toppendagar ! Det gav såå mycket; kunskap, inspiration, utbyte mm. Daniela"

"Hej Anette! Jag har ännu inte haft några barngrupper sedan jag var med på kurs med dig. Däremot har jag studerat materialet, speciellt boken som jag tycker är mycket genomtänkt och användbar.
Soliga hälsningar
Maria Pertun"

"Bra och givande dagar, med konkreta tips att ta ned direkt till klassrummet.
Bra balans mellan de olika aktiviteterna yoga, slow motion och sprallis". Annci
 

Tack för både sagor o diplom o för 2 toppendagar! Har "gjort" min saga för barnbarnet 3 år i kväll. Succé vi använde även bollen till slowmotion rörelse. Köpte även några katter av dig dessa var med på yogan o ligger bredvid sängen nu!  Jag är glad att jag gick kursen. Har lärt mig så mycket. Tack!       Lena