Poppe och hans vänner

Ord. pris: 
179 kr
Rea:
129 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
P1469192
Du sparar: 
50 kr (28%)
Slutsåld
Poppe och hans vänner

En bok för barn i åldern 5-9 år som belyser EQ och känslomässig inlärning. Grundtanken med berättelserna om Poppe är att göra barn medvetna om olika livsfrågor på ett roligt och lekfullt sätt. Boken innehåller sagor med olika teman om svartsjuka, rädsla, spänning, respekt, båtvett, förväntningar, besvikelser, självförtroende och vänskap.

Boken innehåller färgglada bilder och röda känslor som är heta som chili. Poppe tycker att det känns bättre att vara pruttsjuk än svartsjuk. Popcornen kappseglar på Smörsjön i sina små flottvästar och snart får det också träffa nya vänner som besöker Popcorndalen. Mexi-Majs, Panocha, popcornhäxan och hennes karamellfärgade majsormar Nachos bjuder på äventyr i Popcorndalen den här gången.

I boken finns också faktarutor, recept, odlingssaga, en pedagogisk lyssnalek och skriv- och ritövningar samt frågeställningar som t ex, har känslan någon färg? Var sitter den känslan på kroppen någonstans? Hur ser den känslan ut?

Författare & illustratör:
Charlotta Lagerberg- Thunes

Inbunden bok Omslag blankt laminat Kapitelbok som innehåller 48 sidor Boken innehåller också nya frågeställningar samt en del nya bilder . Boken har också fått en helt ny lay-out men innehåller samma sagor från tidigare spiralinbunden bok.